• P1000196
  • 1000168
  • P1000214
  • P1000216
  • P1000177

De Buitenhof - actief en leefbaar

Harmonie Patrimonium en Jeugdcircus Santelli in Dubbelspel
Op zaterdag 16 april verzorgen Jeugdcircus Santelli en Harmonie Patrimonium een unieke voorstelling in het zeefgebouw van de voormalige Suikerunie in Groningen. Zij vertonen de voorstelling Dubbelspel XL. Jeugdcircus Santelli gaat hierbij los met clowns, trapezes en zelfs een paard, terwijl Harmonie Patrimonium de muzikale omlijsting vormt. Een unieke voorstelling waar jong en oud nog dagen over zal praten.

Jeugdcircus Santelli treedt met de voorstelling Dubbelspel op in heel Nederland en soms zelfs daarbuiten. Zij spelen het verhaal van een groep jongeren die zich klaarmaakt om op te treden in een traditionele circusvoorstelling, met alle figuren die je daarin kunt verwachten: een diva met sterallures, een slangenmeisje en een paard. En met alle circuskunsten die er bij horen: hoge trapezes, vliegende kegels en acrobatiek. Uiteraard is er genoeg te lachen.
Harmonie Patrimonium ondersteunt de voorstelling met een ouverture, ouderwets goede marsen en circusmuziek, in plaats van de oorspronkelijke muziek uit de voorstelling. Zo geeft dit 50-koppig orkest, onder leiding van dirigent Jan Wijenberg, de voorstelling een geheel eigen karakter en komen bezoekers volledig in de circussfeer. Kortom, het wordt een unieke voorstelling die jong en oud zeker zal vermaken.

De deuren van de Suikerunie staan om 15.00 uur en 20.00 uur open voor naar verwachting minimaal 250 bezoekers per voorstelling.

Meer informatie en kaartverkoop: www.harmonie-patrimonium.nl. Zie ook dubbelspel
DubbelspelXL_poster_1.pdf

 

logo white large

Nextdoor is het besloten, sociale netwerk voor jou, je buren en je buurt. Het is de makkelijkste manier voor jou en je buren om online gesprekken te voeren en je leven te verbeteren in de echte wereld. En het is gratis.

Meld je aan en download de app ...

googleplay2xios app store badge2x