• P1000216
  • P1000214
  • P1000196
  • P1000177
  • 1000168

De Buitenhof - actief en leefbaar

Aan de bewoners en ondernemers rondom de bouwlocatie Onderdoorgang Eemsgolaan.

Geachte mijnheer/mevrouw,

De aannemer is druk bezig met de voorbereiding voor de realisatie van de ongelijkvloerse kruising Eemsgolaan-Peizerweg. Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan de voorbereiding van de tunnel. En zoals reeds zichtbaar zijn er ook op de locatie activiteiten. Doordat de voortgang bij deze voorbereidende werkzaamheden iets langzamer ging dan gehoopt is ook het tijdstip van de informatiebijeenkomst wat vertraagd. Graag willen wij u op de hoogte stellen dat de aangekondigde informatiebijeenkomst vastgesteld is op woensdag 6 april tussen 17.00 en 20.00 uur in de Theresiakapel aan de Zuiderweg 38 in Hoogkerk.

Op deze bijeenkomst zijn medewerkers van de Provincie Groningen en de Gemeente Groningen aanwezig. Aannemersbedrijf Reimert uit Almere is ook aanwezig om toelichting te geven over de werkzaamheden en de planning.
Kunt u niet op deze inloopbijeenkomst aanwezig zijn en heeft u toch nog vragen ? Belt u dan met directievoerder Rob Meyer via telefoonnummer 14050. Mailen kan ook, naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Met vriendelijke groeten,

Het projectteam ongelijkvloerse kruising Eemsgolaan-Peizerweg

logo white large

Nextdoor is het besloten, sociale netwerk voor jou, je buren en je buurt. Het is de makkelijkste manier voor jou en je buren om online gesprekken te voeren en je leven te verbeteren in de echte wereld. En het is gratis.

Meld je aan en download de app ...

googleplay2xios app store badge2x