De Buitenhof - actief en leefbaar

Op 25 september is het zonovergoten en er zijn weinig mensen in de wijk. We zijn bang dat weinig opkomst zal zijn. Voordat het 2 uur is staan er al kinderen klaar die 2 jaar geleden een leuke middag hadden en er nu ook weer veel zin in hebben. Snel komen er meer kinderen zodat we met 12 kinderen starten.

Na de quiz waaruit bleek dat de kinderen al heel veel weten over de natuur, beginnen de spelletjes. De jongens spelen tegen de meisjes om zoveel mogelijk water via het pontje naar de overkant te brengen. Dit doen ze even goed. Het beestjes zoeken is ook heel leuk met spinnen, kikkers en libellen. De jongens vinden nog een vogelnest maar daar zat niets meer in.

Na wat drinken gaat iedereen knutselen. Er zijn grote takken en wol en daar maakt iedereen wat moois van. Sommige jongens gaan nog grotere takken zoeken. De tijd vliegt en dus is het al snel tijd om broodjes te bakken. De wind is wisselvallig dus is het lastig om uit de rook te blijven.
Diana, Wilma en Esther zijn blij verrast met alle enthousiaste kinderen en we hopen dat er volgend jaar ook weer veel kinderen komen spelen.

logo white large

Nextdoor is het besloten, sociale netwerk voor jou, je buren en je buurt. Het is de makkelijkste manier voor jou en je buren om online gesprekken te voeren en je leven te verbeteren in de echte wereld. En het is gratis.

Meld je aan en download de app ...

googleplay2xios app store badge2x