De Buitenhof - actief en leefbaar

Rondom de kinderboerderij in het Stadspark is tijdens oud en nieuw een vuurwerkvrije zone. In deze zone mag geen vuurwerk worden afgestoken. De vuurwerkvrije zone is ingesteld omdat de gemeente de dieren wil beschermen tegen het gevaar, de schade en overlast van vuurwerk.


Locatie vuurwerkvrije zone
De vuurwerkvrije zone rondom de kinderboerderij in het Stadspark wordt begrensd door de straten Peizerbaan, Laan 1940-1945 en Concourslaan. 

Datum en tijdstip
Tussen 31 december 2016, 18.00 uur en 1 januari 2017, 02.00 uur mag geen vuurwerk worden afgestoken in de vuurwerkvrije zone. Buiten deze tijdens mag nergens vuurwerk worden afgestoken.


Toezicht in de vuurwerkvrije zone
Buitengewoon opsporingsambtenaren en beveiligers houden tijdens oud en nieuw toezicht in de vuurwerkvrije zone. Zij delen folders uit, spreken mensen aan en tonen de plekken waar wel vuurwerk mag worden afgestoken.


Overlast van vuurwerk melden
Overlast van vuurwerk kunt u melden bij het Meldpunt Overlast en Zorg van de gemeente. Dit kan digitaal via gemeente.groningen.nl/overlast-en-zorg-melden . U kunt ook telefonisch een melding doen via 050 587 58 85, maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur.

logo white large

Nextdoor is het besloten, sociale netwerk voor jou, je buren en je buurt. Het is de makkelijkste manier voor jou en je buren om online gesprekken te voeren en je leven te verbeteren in de echte wereld. En het is gratis.

Meld je aan en download de app ...

googleplay2xios app store badge2x