De Buitenhof - actief en leefbaar

Wanneer? Op zaterdag 16 september om 14:30 uur

Waar? In de speeltuinaan de Fivelgolaan

Details evenement:

Op zaterdag 16 september vindt het jaarlijkse Buitenhofbuurtfeest weer plaats. Vanaf 15.00 uur tot in de late uurtjes kun je meedoen aan tal van activiteiten of met een biertje kletsen met buurtgenoten. Het programma is nog niet volledig rond, maar in ieder geval kun je rekenen op:

- Levendtafelvoetbaltoernooi! Doe mee met je buren, je vrienden of je straat.

- Rijden in de stint van Jabadoo, ofwel de elektrische bakfiets

- Bak je mooiste taart in de taartenbakwedstrijd. Dit jaar moeten de taarten het thema sport hebben

- Geweldige Griekse hapjes en drankjes - Patat en ijs van Friet & zo

- De Buitenhof quizzzzz - Lekker dansen in de tent!

- En nog veel meer……

Nieuw op het programma is de Buitenhof Run. Om 14.30 uur rennen de kinderen 1 km door de buurt, om 14.45 uur zijn de volwassenen aan de beurt voor 5 km. Het parcours loopt volledig door de Buitenhof en komt door alle straten, dus bereid je voor op veel draaien en keren! Heb je op 16 september een half uurtje vrij om te helpen? De organisatie zit te springen om vrijwilligers. We zoeken bijvoorbeeld klaar-overs voor de Buitenhof Run, mensen die de verkoopbalie willen bemensen en mensen die kinderactiviteiten willen begeleiden. Blijf op de hoogte of meld je aan als vrijwilliger:

https://www.facebook.com/DeBuitenhof050/

http://www.debuitenhof.info/

 

logo white large

Nextdoor is het besloten, sociale netwerk voor jou, je buren en je buurt. Het is de makkelijkste manier voor jou en je buren om online gesprekken te voeren en je leven te verbeteren in de echte wereld. En het is gratis.

Meld je aan en download de app ...

googleplay2xios app store badge2x