De Buitenhof | actief en leefbaar. LogoBuitenhoftransparant

 

 

UITNODIGING BEWONERSAVOND

DONDERDAGAVOND 24 JANUARI
AANVANG: 19.30U. (INLOOP VANAF 19.15U.)
BIJ: SWECO NEDERLAND B.V., ROZENBURGLAAN 11

 

Buurtcommissie Buitenhof nodigt u, samen met Bedrijvenvereniging West, van harte uit voor de bewonersavond over de aanleg van Kranenburgpark rondom de Gamefi-speelplek (zie onder + bijlage achterkant). Jongeren ook zeer welkom! Verder is er de mogelijkheid tot een hernieuwde kennismaking met de Buurtcommissie.

Bewonersavond

 kranenburg


BIJLAGE
Postadres Postbus 70000
9704 AA Groningen


Aan: Bewoners wijk Buitenhof

Groningen,

Betreft: Bijeenkomst ontwikkelingen Bedrijvenpark Kranenburg

Beste bewoners,

Email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Website www.bedrijvenverenigingwest.nl
KvK 01144216
BTW NL820355392B01
IBAN NL85ABNA0525386629

Bedrijvenvereniging WEST en de Vereniging Wijkraad Hoogkerk nodigen u van harte uit voor een bijenkomst over de ontwikkelingen op het Bedrijvenpark Kranenburg.

Wat voorafging
Zoals u waarschijnlijk weet is Bedrijvenvereniging WEST al geruime tijd bezig om te zorgen dat het verblijfsklimaat op Kranenburg aantrekkelijk is maar vooral ook blijft. Van diverse leden van de vereniging zijn geluiden ontvangen dat medewerkers de ligging van de kantoorpanden in een gebied waar minder te doen is, minder interessant vinden en dat ook bij werving van stagiaires en nieuwe medewerkers hier last bij wordt ondervonden.
In het voorjaar van 2016 heeft WEST, na een aantal overleggen met haar leden, besloten om te focussen op de entreemarkering, groenvoorzieningen, ontmoetingsplekken, wandelroutes en goede fietsverbindingen met de P+R Hoogkerk.

Van Kranenburg naar Kranenburgpark
WEST heeft Donkergroen, vanuit haar expertise, gevraagd om een gebiedsanalyse te maken en een visie te ontwikkelen, zodat de kantoren op Kranenburg niet alleen 2017 proof zijn maar ook in 2022 nog gevestigd zijn op een aantrekkelijke locatie. Na de brainstormfase zijn de eerste plannen gepresenteerd aan wijkwethouder Paul de Rook, ondernemers en de bewoners van de Buitenhof. De ontwikkelde gebiedsvisie vindt u hier.

De gemeente, buurtbewoners en WEST werken constructief samen om te zorgen dat Kranenburg bij de entree van Groningen een goede uitstraling heeft en een bedrijventerrein van de toekomst is. WEST wil hier graag een trekkende rol in spelen en blijven spelen maar wil en kan dat alleen met uw steun en betrokkenheid. Daarom willen wij graag op donderdag 24 januari het voorlopige ontwerp van Kranenburgpark aan u voorleggen en presenteren.

Datum: 24 januari 2018
Aanvang: 19.30 uur (inloop vanaf 19.15u.)
Locatie: Sweco Nederland B.V., Rozenburglaan 11


Graag rekenen wij op uw komst en steun.


Met vriendelijke groet,


Klaas Holtman, Harrie Watermulder, Nico Borgman,
Voorzitter bestuurslid verenigingsmanager

Bedrijvenvereniging WEST werkt op de bedrijventerreinen Corpus den Hoorn, Kranenburg, Martini Trade Park, Westpoort, Peizerweg, Hoendiep, Friese Straatweg, Zernike Campus en Healthy Ageing Campus.

Daarnaast zijn winkeliersverenigingen Helpman, Overwinningsplein, Hoogkerk, Woonboulevard, Vinkhuizen, Paddepoel, Selwerd en Reitdiephaven aangesloten.

WEST houdt zich namens de bedrijven in Groningen West bezig met zaken die zich afspelen rondom de economische agenda van Groningen en heeft bijzondere aandacht voor de thema’s schoon, heel, veilig, duurzaamheid en bereikbaarheid.

logo white large

Nextdoor is het besloten, sociale netwerk voor jou, je buren en je buurt. Het is de makkelijkste manier voor jou en je buren om online gesprekken te voeren en je leven te verbeteren in de echte wereld. En het is gratis.

Meld je aan en download de app ...

googleplay2xios app store badge2x