De Buitenhof | actief en leefbaar. LogoBuitenhoftransparant

Zaterdag 12 september a.s.:

Buurtfeest 'het beste van de Buitenhof, de thuiseditie'

Het is nog geen jaar geleden dat we ons grote jubileumfeest -met heus poppodium- op het veld in de wijk hadden. Wat kijken we daar met veel plezier op terug! Inmiddels is er een andere werkelijkheid waarbij het ontmoeten een heel andere vorm heeft gekregen. Daarom konden dit jaar veel activiteiten in de buurt niet plaatsvinden. Dit jaar dan ook geen buurtfeest als andere jaren, maar een thuiseditie!

Wat houdt het in? Het idee is eenvoudig: organiseer op zaterdag 12 september a.s. tussen 15 en 20 uur iets leuks op je oprit, in de tuin of in de straat. Een rommelmarkt op een kleedje voor het huis alsof het Koninginnedag is, liedjes spelen op je gitaar à la Buurtcultuur, oliebollen verkopen, knutselen voor kinderen of een wijntje drinken in een pop-up Café. Op deze dag kun je dan lekker door de wijk struinen en stil blijven staan waar iets leuks te beleven valt. Voorwaarde is uiteraard wel dat het op 1,5 afstand kan plaatsvinden.

Al je je opgeeft via onderstaande link, word je in het programma opgenomen.
Dus noteer vast de datum, meld je aan en doe mee!
Nog vragen? Laat het weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Opgeven: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdDBGdIkbWEEUmkRtITQ5rIf9SVp11PgEhSbHtvhh5-Go6OYg/viewform?vc=0&c=0&w=1

logo white large

Nextdoor is het besloten, sociale netwerk voor jou, je buren en je buurt. Het is de makkelijkste manier voor jou en je buren om online gesprekken te voeren en je leven te verbeteren in de echte wereld. En het is gratis.

Meld je aan en download de app ...

googleplay2xios app store badge2x