De Buitenhof | actief en leefbaar. LogoBuitenhoftransparant

Hoogkerk en de Buitenhof doen mee aan het NK Tegelwippen. Daarbij worden zo veel mogelijk tuintegels uit de grond gewipt en vervangen door groen. Dus kom op 29 mei een tegel uit je tuin inleveren op de parkeerplaats voor de Vensterschool, dan krijg je er gratis een plantje voor terug. Die kan je mooi op de plek van de tegel zetten. Als er veel tegels in tuinen liggen, blijft de warmte lang hangen met een hittegolf, en kan het water niet goed weg als het hard regent. Bovendien is het fijn voor bijen en vlinders als er meer groen is. Daarom roepen wij heel Hoogkerk op: Wip een tegel en maak je tuin een klein stukje groener.

 
Vul hier het formulier in om deel te nemen aan de tegelwipactie, of meld je aan via de mail (zie onder). Vanaf 10 uur ben je welkom met je tegels!
 

 
Deze actie is georganiseerd door een groep inwoners van Hoogkerk en de Buitenhof: de Groene Bruggenbouwers. Deze groep is in het leven geroepen om het gebied waar wij leven te verduurzamen: bijvoorbeeld door huizen te isoleren, de tuinen te vergroenen, ons voedsel lokaal in te kopen en de verbinding met elkaar op te zoeken hierin. Sluit je je ook aan? Kijk voor meer informatie op Groene Bruggenbouwers – Hoogkerkonline.nl of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zo kan je je ook aanmelden voor het tegelwippen.

logo white large

Nextdoor is het besloten, sociale netwerk voor jou, je buren en je buurt. Het is de makkelijkste manier voor jou en je buren om online gesprekken te voeren en je leven te verbeteren in de echte wereld. En het is gratis.

Meld je aan en download de app ...

googleplay2xios app store badge2x