De Buitenhof | actief en leefbaar. LogoBuitenhoftransparant

boerop
De Groene Bruggenbouwers hebben weer een activiteit voor je klaar staan! Voor de buurtbewoners van Hoogkerk, Gravenburg en de Buitenhof organiseren we op zaterdag 19 juni een fietstocht langs verschillende boerenbedrijven in onze regio. We gaan ‘de boer op’! We willen jou graag laten kennismaken met het boerenbedrijf en de producten die daar vervaardigd worden. We willen op deze manier in algemene zin het bewustzijn van duurzaamheid vergroten: door lokaal inkopen te doen dragen we bij aan de lokale economie en verminderen we de behoefte aan import. We willen ook graag dat we met zijn allen meer bewust zijn van waar ons voedsel vandaan komt.
 
 
Datum: zaterdag 19 juni
Tijden: 12:30 tot 16:30 uur
 
Belangrijke tips: ga met een niet al te volle maag op stap en zorg dat je wat tassen mee hebt voor eventuele inkopen! En houd er rekening mee dat er slechts beperkte toiletmogelijkheden zijn.
 
Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden: inschrijfformulier
 
In het opgaveformulier kun je aangeven welke boeren je wilt bezoeken. Je bepaalt zelf het aantal bezoeken en je route!

logo white large

Nextdoor is het besloten, sociale netwerk voor jou, je buren en je buurt. Het is de makkelijkste manier voor jou en je buren om online gesprekken te voeren en je leven te verbeteren in de echte wereld. En het is gratis.

Meld je aan en download de app ...

googleplay2xios app store badge2x