De Buitenhof | actief en leefbaar. LogoBuitenhoftransparant

Heb je hem al gezien? Sinds deze week staat op onze website www.debuitenhof.info het ABC van de Buitenhof. Van Brandweer tot Buurtfeest, van Geluidsoverlast tot Horeca, hier vind je op alfabetische volgorde de omschrijving van tientallen onderwerpen die belangrijk zijn voor de Buitenhof. Mensen die in de Buitenhof willen gaan wonen, kunnen zo zien in wat voor wijk ze terecht komen. Andere ge├»nteresseerden kunnen meer lezen over de wijk en zijn geschiedenis. En voor (nieuwe) bewoners staat er veel praktische informatie. Neem eens een kijkje op: https://debuitenhof.info/abc

Heb je zelf een suggestie? Of ontbreekt een onderwerp waar je meer over wil weten? Mail het naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we kijken wat we voor je kunnen doen.

De werkgroep Communicatie

logo white large

Nextdoor is het besloten, sociale netwerk voor jou, je buren en je buurt. Het is de makkelijkste manier voor jou en je buren om online gesprekken te voeren en je leven te verbeteren in de echte wereld. En het is gratis.

Meld je aan en download de app ...

googleplay2xios app store badge2x