De Buitenhof | actief en leefbaar. LogoBuitenhoftransparant

Via de VWH kreeg de buurtvereniging bericht van de organisatie van Paradigm. Zoals je wellicht weet, organiseren zij ieder jaar een aantal buitenevenementen op het voormalig Suikerunie-terrein. Vorig jaar zijn deze door de coronacrisis komen te vervallen, maar voor deze zomer staan er een aantal evenementen op de planning. Het betreft het weekend van 10 & 11 juli en het weekend van 14 & 15 augustus.

“Wij zijn ons ten zeerste bewust van het feit dat onze evenementen in sommige gevallen tot overlast kunnen leiden”, schrijft de organisatie. “Als organisatie nemen wij de nodige maatregelen om de overlast tot het minimum te beperken. Graag willen wij u uitnodigen voor een informatiebijeenkomst zodat wij u kunnen informeren over deze geluidsoverlast beperkende maatregelen. Tevens verzorgen wij op deze avond een rondleiding over ons prachtige festivalterrein en vertellen wij u graag over onze filosofie en de waarden van Paradigm.”   

Informatiebijeenkomst wijkverenigingen en omwonenden

  • Woensdag 7 juli 2021
  • Aanvang: 20.00 uur
  • Locatie: Paradigm
  • Adres: Suikerlaan 2, 9743DA

U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De organisatie informeert de buurt ook met een flyer die op of rond 7 juli in de bus valt.

logo white large

Nextdoor is het besloten, sociale netwerk voor jou, je buren en je buurt. Het is de makkelijkste manier voor jou en je buren om online gesprekken te voeren en je leven te verbeteren in de echte wereld. En het is gratis.

Meld je aan en download de app ...

googleplay2xios app store badge2x