De Buitenhof | actief en leefbaar. LogoBuitenhoftransparant

Op zaterdag 2 juli van 10-12 uur organiseren we weer een mini-buurtmarkt in de Buitenhof, op het basketbalveld bij de grote speeltuin aan de Eemsgolaan. Op deze markt zullen duurzame en lokale producten te krijgen zijn.

Onder andere: zuivel, planten, bessen, brood, fruit en honing. Deelnemende partijen: Hoeve Zuidwending, Tuincentrum Ilex, Bessenkwekerij Lambes, Geert van Eizenga (Imker) en Tuin in de Stad.

voedselmarkt

Deze keer hebben we een ruiltafel: neem voedsel (en ook plantenstekjes) mee die je zelf niet nodig hebt en leg ze op de ruiltafel. Zo voorkomen we voedselverspilling!

En vindt jouw kind het leuk om iets te bakken (cake / koekjes of iets dergelijks) of om drinken te verkopen? We hebben 2 kleedjes beschikbaar voor kinderen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

De minimarkt is een initiatief van de Groene Bruggenbouwers, een werkgroep die met laagdrempelige initiatieven het duurzaamheidsbewustzijn in de wijk wil vergroten. Zie ook www.groenebruggenbouwers.nl

logo white large

Nextdoor is het besloten, sociale netwerk voor jou, je buren en je buurt. Het is de makkelijkste manier voor jou en je buren om online gesprekken te voeren en je leven te verbeteren in de echte wereld. En het is gratis.

Meld je aan en download de app ...

googleplay2xios app store badge2x