De Buitenhof | actief en leefbaar. LogoBuitenhoftransparant

Hoe kunnen we jullie als bewoners nog beter helpen en bijstaan om een leefbare en leuke wijk te zijn? Daarvoor moeten we natuurlijk weten hoe de bewoners tegen bepaalde zaken aankijken. Dat is de reden dat we vanuit de buurtkrant en de buurtcommissie een (online) enquête hebben gemaakt. Hoe meer mensen hem invullen, hoe beter het beeld dat we van jullie mening en wensen krijgen. 

Scan de QR-code:

QR enquete

 

Je vindt de buurtenquête ook op https://www.thesistoolspro.com/survey/ihnnj6324b696b9b21

De buurtcommissie organiseert met al haar werkgroepen inmiddels jarenlang diverse activiteiten. Denk aan rondje buurtcultuur, het jaarlijkse buurtfeest of de slootmiddagen. Zo is ook deze buurtkrant een product van de werkgroep Communicatie en de redactie. We zijn er benieuwd of we de goede dingen doen of dat we onze energie (ook) op andere onderwerpen moeten richten. 

Vrijwilligers

Alle activiteiten worden georganiseerd door een aantal vrijwilligers uit de wijk. We zijn heel benieuwd hoe de wijk deze activiteiten vindt, of er nog aanvullende ideeën zijn. En natuurlijk… of er nieuwe enthousiastelingen kunnen vinden om aan te sluiten in één van de commissie. Dat kan structureel, maar ook eenmalig 1 of 2 uurtjes. 

Anoniem

Het invullen van de enquête is volstrekt anoniem. De buurtcommissie of redactie kan niet zien wie de enquête heeft ingevuld. Behalve je straatnaam en een indicatie van je leeftijd wordt er niet gevraagd naar persoonsgegevens. Alleen als je de uitslag van de enquête wil zien of als vrijwilliger mee wil helpen bij een van de activiteiten, dan laat je je mailadres achter.  

Enquête van de gemeente

Toevallig voert de gemeente Groningen in deze periode ook een enquête uit. In de laatste 3 weken van september ontvangt een groot aantal inwoners vanaf 18 jaar in onze wijk een persoonlijke brief van de gemeente met de vraag om mee te doen aan het tweejaarlijkse leefbaarheidsonderzoek. De resultaten worden onder meer verwerkt in wijk- en dorpskompassen en daardoor gebruikt voor verbeteringsplannen voor wijken en dorpen. Wil je invloed op hoe de gemeente met onze wijk moet omgaan, vul dan ook deze enquête in.

Enquêtemoe?

Word je overspoeld door enquêtes en vragenlijsten? En ben je inmiddels enquête moe? Het is geen probleem om even te wachten tot een moment dat je er wél zin in hebt. De enquête blijft tot 1 november online staan.

Alvast bedankt!

logo white large

Nextdoor is het besloten, sociale netwerk voor jou, je buren en je buurt. Het is de makkelijkste manier voor jou en je buren om online gesprekken te voeren en je leven te verbeteren in de echte wereld. En het is gratis.

Meld je aan en download de app ...

googleplay2xios app store badge2x