De Buitenhof | actief en leefbaar. LogoBuitenhoftransparant

Wethouder Mirjam Wijnja heeft donderdagochtend de eerste plattegrond onthuld bij de entree van het Stadspark ter hoogte van Vesta Woonforum. 

 

Het Stadspark is 140 ha groot en daarmee het grootste park van de gemeente Groningen. Veel bezoekers kennen dan ook maar een klein deel van het park. De nieuwe plattegronden helpen om de weg te vinden in het park, maar willen bezoekers ook verleiden om er op ontdekkingstocht te gaan.

In totaal komen er vijf plattegronden bij verschillende entrees van het Stadspark te staan. Zodra de werkzaamheden aan de Zuidelijke Ringweg zijn afgerond, komt er nog een zesde plattegrond bij. Deze krijgt een plek aan de Concourslaan bij de Gasunie.

Op de plattegrond staat een QR-code die verwijst naar de website stadsparkgroningen.nl waar informatie staat over wat er allemaal te doen is in het park. De nieuwe plattegrond kun je hier ook downloaden. 

logo white large

Nextdoor is het besloten, sociale netwerk voor jou, je buren en je buurt. Het is de makkelijkste manier voor jou en je buren om online gesprekken te voeren en je leven te verbeteren in de echte wereld. En het is gratis.

Meld je aan en download de app ...

googleplay2xios app store badge2x