De Buitenhof | actief en leefbaar. LogoBuitenhoftransparant

Activiteiten

De werkgroep activiteiten is het team dat de organisatie van evenementen in de buurt op zich neemt. Het zomerfeest, Koningsdag en BuurtCultuur (voor volwassenen en jeugd) komen jaarlijks terug op hun agenda.

Aanspreekpunt voor deze werkgroep is Nienke Funke.

Zaterdag 4 september a.s.: Buurtfestival 'Buitenhof open' 2021! 
 
 Logo buurtfestival
 
Beste buurtgenoten, veel is nog onzeker momenteel. Het weerhield ons er niet van alvast plannen te maken voor een heus buurtfestival op ZATERDAG 4 SEPTEMBER a.s.
 
Wat gaan we doen?
15.00-17.30 uur: versieringen in de straat en activiteiten voor de eigen deur. Wat dat is, mag je helemaal zelf bedenken. Denk aan een rommelmarkt-kleedje, tafeltennischallenge, ijskraampje, mini-theater, pubquiz of wijnproeverij. Het thema is ‘open’: openstaan voor elkaar, iedereen kan meedoen en elkaar (weer) ontmoeten. Voor de versieringen is een budget van 35 euro per straat beschikbaar. Hiervoor zoeken we 1-2 initiatiefnemers per straat. Meld je hiervoor aan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!
17.30- 20.00 uur: muziek en foodtrucks op het grote speelveld.
 
Alle activiteiten worden georganiseerd binnen de RIVM-maatregelen. Indien deze nog aangepast worden, zullen we kijken of de plannen ook aangepast moeten worden. Voor iedereen nu een goede zomer ☀️🍦 en tot in september!
 
De buurtfeestcommissie ‘Buitenhof open’
 
Zaterdag 4 september 2021
15.00-17.30 uur: activiteiten voor de eigen deur
17.30-20.00 uur: muziek en foodtrucks op het grote speelveld