De Buitenhof | actief en leefbaar. LogoBuitenhoftransparant

Activiteiten

De werkgroep activiteiten is het team dat de organisatie van evenementen in de buurt op zich neemt. Het zomerfeest, Koningsdag en BuurtCultuur (voor volwassenen en jeugd) komen jaarlijks terug op hun agenda.

Aanspreekpunt voor deze werkgroep is Nienke Funke.

Logo buurtfestival
Nog twee weken en dan is het zover: op zaterdag 4 september a.s. vindt het BUURTFESTIVAL 'Buitenhof open' plaats. Het thema is 'open': iedereen kan meedoen, elkaar (weer) ontmoeten, de Buitenhof is weer open en openstaan voor elkaar. Wat gaan we doen? We versieren samen onze straat! Hiervoor zoeken we aanvoerders. Meld je aan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 
 
Programma:
15.00-17.30 uur: activiteiten voor je eigen deur. Wat dat is, mag je zelf invullen. Denk aan een rommelmarkt, tafeltenniscompetitie, minitheater, pubquiz of wijnproeverij. Misschien heb je zelf nog een beter idee. Verras je buurtgenoten!
17.30-20.00 uur: muziek en foodtrucks op het grote speelveld.
 
Bekijk ook het filmpje en meld je aan als aanvoerder: https://youtu.be/33Pi2cu0Uuk
 
Hoe gezellig ook, we hebben nog wel rekening te houden met de RIVM-maatregelen. Dat betekent dat we anderhalve meter afstand houden, zoveel mogelijk zitten en drukte vermijden. 
 
Tot zaterdag 4 september! Buurtfeestcommissie 'Buitenhof open’